dimarts, 24 de març del 2020

LECTURES EN VALENCIÀ

Us deixe un grapat de llibres per aquells i aquelles que heu acabat o voleu llegir; sempre és agradable: PODEM EIXIR DE CASA EN LA IMAGINACIÓ, VISITAR MOLTS LLOCS I CONÉIXER MOLTA GENT !!!!! 


Aquesta és una historia d’éssers màgics que es comporten com persones corrents, i de persones corrents que es converteixen en éssers màgics.
Una bruixa amable i afectuosa, un monstre del pantà aficionat a la poesia, un ingenu drac diminut que espera créixer algun dia, una nena amb una màgia incontenible, un volcà i una ciutat aclaparada per la tristesa; i hi afegim unes cullerades de llum d’estrelles i de llum de lluna, un rajolí de conte de fades i un pessic d’humor.


A LLEGIR ! 







No es pot ser detectiu i tenir una vida tranquil·la. Si no, que l’hi preguntin al Flanagan. L’abusananos de l’institut el vol obligar a aconseguir fotos interessants d’una noia molt atractiva. Una companya intenta robar per poder-lo contractar... Ben aviat, el Flanagan es trobarà buscant un nadó desaparegut i enfrontant-se a una xarxa de delinqüents per un camí que va des dels pitjors barris a les zones més luxoses de Barcelona. Tot un seguit de conflictes que li faran perdre la tranquil·litat, però no el sentit de l’humor.


A LLEGIR ! 






Competir, esforçar-se, entrenar-se, aquestes són algunes de les paraules que formen el vocabulari dels protagonistes d’aquesta novel·la, que viuen per al futbol i lluiten des de ben petits per aconseguir un somni: arribar a ser jugadors professionals. Per assolir aquest objectiu, hauran de passar moltes hores al camp i aprendre a moure’s en un món d’exigència i de pressió, de compaginar estudis i assumir valors, de representants i de somnis milionaris, de rivals agressius i de grans companys, de lesions i moments màgics... Un viatge que val la pena fer, encara que la majoria no arribi fins al final, perquè no hi ha res més poderós que la il·lusió.

A LLEGIR !







La Lucille i la seva germana són abandonades pel seu pare, i la seva mare un bon dia va marxar, suposadament de vacances. Malgrat això, la Lucille farà tots els possibles per evitar que els serveis socials s’emportin la seva germana petita. Treballarà, estudiarà, cuidarà de la casa i la germana, i fingirà que tot va bé. Només pot comptar amb la seva amiga Eden. I, mentrestant, haurà de conviure amb la pena d’un amor no correspost...

A LLEGIR ! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada