dimarts, 17 de març del 2020

TEMPS DE CALMA !!!

Bon dia a totes i tots:
Desitjar que estigueu igual de bé que sempre i ajudar-vos, en algunes recomanacions, a passar aquest dies de vacances a casa i en família. Es poden fer coses molt xules !!!

A partir del dilluns 23, quan finalitzaran les nostres vacances, començarem a treballar.  Comuniqueu-lo a les vostres famílies també. Per poder contactar, he creat un nou correu que serà l'únic que farem servir a partir d'ara:
                                  
                            

continuem6A@gmail.com  






Ací vam les meues propostes i els enllaços per accedir:

1. Cal estar informat: podeu llegir les edicions digitals de la premsa com hem fet alguna vegada a classe ( Mediterraneo, Levante de Castellón, El País, ... o qualsevol que us interesse )

2. Podeu accedir a revistes com Muy interesante o Muy interesante junior, on trobareu continguts científics i tecnològics que us il·lustraran i entretindran.

3. Podeu aprofitar per visitar museus, doncs ara fan visites virtuals:

4. Llegir llibres online i fer apadrinament lector als germans menuts qui els tinga:

Biblioteca digital mundial  ( de segur que interessa a tota la família )

 





 
5. Jugar en els jocs que vau dissenyar en valencià,  junt en la família.

6. Pel·licules on line molt instructives per vosaltres:
Matilda, Figuras ocultas, Amelia, Mari Curie, La teoria del todo, Una mente maravillosa, La invención de Hugo, Amelie, Apolo 13,
El indomable Will Hunting, Cadena de favores, Up, Inside, La niñera mágica, El principito, Contact, Interestelar, Los mundos de Coraline, Home, El alucinante mundo de Norman, El camino hacia el Dorado.


7. I, per suposat, i molt, molt important és mantindre's en forma. Ací compartisc un enllaç d'una mestra d'EF que farà activitats per a xiquets i xiquetes per mantindre-vos en forma. NO DEIXEU DE FER-LO:





RECORDEU QUE TOTA AQUESTA SITUACIÓ ACABARÀ I REPRENDEM LA NOSTRA VIDA COM ABANS, ENS TROBAREM A L'ESCOLA, AMB ELS AMICS I AMIGUES, EN LA RESTA DE LA FAMÍLIA. 
JUNTS PODREM !!!!! Molts ànims a tots i totes, besets !!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada